Retailers and Merchant Offer

Pružatelj inovativnih platnih rješenja

O nama

Nexi Croatia d.o.o. dio je Nexi Grupe, europskog PayTecha koji djeluje na atraktivnim europskim tržištima visokog rasta i u tehnološki naprednim zemljama. Naš tim pruža vrhunsku tehnološku infrastrukturu i usluge za financijske institucije, središnje banke, tvrtke i javna tijela u području plaćanja, kartica, mrežnih usluga i tržišta kapitala.

U Nexi Croatia posvećeni smo razvoju i upravljanju platnim poslovanjem na međunarodnoj razini, a taj internacionalni karakter ogleda se u našim klijentima, osoblju i lokacijama. Ulažemo sve napore da svojim klijentima pružimo usluge i rješenja koja odgovaraju njihovim specifičnim potrebama, lokalnim posebnostima i kulturnim razlikama.

Naš rastući tim uključuje više od 300 profesionalaca, čije kombinirano znanje, kreativnost i entuzijazam pomažu u pružanju kvalitetne usluge i vrijednosti našim klijentima.

Nexi Croatia u brojkama


11

RAZLIČITIH TRŽIŠTA
U EUROPI, NA BLISKOM ISTOKU I U AFRICI

300

ZAPOSLENIKA
U NAŠEM RASTUĆEM TIMU

5,6 m

RAČUNA
U SVIJETU

87

TRANSAKCIJA
U SEKUNDI U NAJFREKVENTNIJEM PERIODU

1,5 m

TRANSAKCIJA
DNEVNO

Poslovanje

Banking solutions
Nudimo cjelovita i inovativna rješenja

Nexi Grupa na prvi pogled

Nexi je europski PayTech s opsegom, mogućnostima i blizinom pružanja najjednostavnijih, najbržih i najsigurnijih rješenja plaćanja pojedincima, tvrtkama i financijskim institucijama.

Svrstan među najveće europske igrače u digitalnom plaćanju, Nexi ima za cilj potaknuti prijelaz na Europu bez gotovine tako što će svako plaćanje učiniti digitalnim, zahvaljujući nizu vrlo svestranih i inovativnih proizvoda.

Nexi proizlazi iz spajanja i integracije Nexija, Netsa i Sia, a sada je prisutan u više od 25 zemalja.

Nexi može podržati čak i najmanje tvrtke s visokotehnološkim rješenjima i tehnološkim platformama, kombinirajući međunarodno iskustvo sa specijaliziranim uslugama na lokalnoj razini.


+25

ZEMALJA

2,2 m

USLUŽENIH TRGOVACA

~170 m

KARTICA U SUSTAVU